Menu Kameel Marwari

Paarden- en kamelensfari's

Rajasthan is bij uitstek geschikt voor het maken vanĀ  paardrij-en kamelentochten. Deze zijn uitstekend te combineren met een bezoek aan een wildpark, de Taj Mahal en andere sprookjesachtige steden zoals de roze stad Jaipur (met het Amber Fort) en Udaipur, dat wel de meest romantische stad van India wordt genoemd.

 

U kunt in Rajasthan in bijzondere paleishotels overnachten. Bij een romantische tocht per kameel kunt u de route en de duur zelf bepalen. Overnachten doet u in tenten en indien gewenst kan er een kamelenwagen mee met bagage, water en keukenbenodigheden worden vervoerd.

Polopaarden

Een paardrijsafari in Rajasthan voert u door het Aravalli gebergte, langs meren, door bossen, woestijnen en wildparken. Onderweg bezoekt u forten en tempels en zult u zeker onder de indruk raken van de kleurrijk geklede mensen en de sprookjesachtige sfeer. U overnacht in burchten en kastelen die eigendom zijn van de afstammelingen van de oude rajput heersers en stamhoofden, die tevens uw gastheer zullen zijn.

De Marwari en Kathiawari paarden van Rajasthan behoren tot een eeuwenoud ras, dat aanvankelijk gefokt werd voor de cavalerie. Het zijn excellente rijpaarden, die vaak worden gebruikt om polo te spelen.

Bianca Travel. Voor een unieke en onvergetelijke reis India!