Menu Sadhu

Inspiratie

De meeste reizen die Bianca Travel in India verzorgt gaan per auto met privéchauffeur en per vliegtuig of trein. Voor een trektocht per kameel of te paard bent u bij ons ook aan het juiste adres. Gaat u liever te voet dan zijn er diverse mogelijkheden voor trekkings en ook kunnen we voor u fietstochten regelen. Een riviercruise over de Ganges of de Brahmaputra levert evenzeer onvergetelijke ervaringen op.
Hieronder treft u een paar voorbeelden aan van op maat geschreven reizen.


Tour Noord- India

Een voorbeeld van een tour door Noord- India met een aantal toeristisch bekende hoogtepunten zoals de Taj Mahal, maar ook stukken traditioneel platteland en een wildpark. klik hier»

 

Paleizentour Rajasthan

Een voorbeeld van een paleizentour door Rajasthan. Vervoer: privĂ©-auto met chauffeur, een treinreis en een olifantenrit. Overnachting in eeuwenoude, luxe paleizen. klik hier»


Tour Sunderbans en Orissa

Het Sundarbans Tijger Reservaat is de grootste rivierdelta ter wereld, waar de dichte mangrovebossen en de mensenetende tijgers het bezoek van de mens niet echt aanmoedigen. Het is dan ook nog weinig ontdekt gebied, waarvoor een speciale vergunning vereist is.

Orissa heeft prachtige natuur en is bekend vanwege de verschillende stammen in dit gebied. Hier leven o.a. de Khond, de Gadaba, de Bonda, de Dhuruba en de Soara. Deze kleurrijke inheemse volken, de Adivasi, wonen in het bergachtige achterland van Orissa. Enkele van de gebieden waar zij wonen zijn pas sinds kort toegankelijk voor bezoekers. Je ziet mannen met pijl en boog en vrouwen met veel sieraden en kleurrijke gewaden. Een voorbeeld van een reis naar de Sundarbans gecombineerd met Orissa in 17 dagen. klik hier»

Bianca Travel. Voor een unieke en onvergetelijke reis India!