Menu

Studiereizen

Studiereizen kunnen behalve leerzaam ook een bijzondere ervaring zijn. Wij, als specialist, kunnen er voor zorgen dat u in uw spaarzame vrije tijd kennis maakt met de bijzondere cultuur van India en de hoogtepunten meeneemt.

Alles wordt voor u geregeld, zodat u de aandacht op de studieopdracht kunt richten. Wij maken dat uw vervoer klaar staat: bus, trein, vliegtuig of auto naar een studieafspraak of een plezierrit, alles kan. Het is ook mogelijk in een luxe paleishotel te verblijven. Door onze ervaring kunnen wij speciale arrangementen tegen betaalbare prijzen samenstellen. Daarbij hoort een heerlijk dinerbuffet onder de sterren, waar je je als Maharadja kunt voelen.


2017, Financiële Studievereniging Amsterdam

Voor 18 studenten van de Universiteit van Amsterdam mochten wij ook in 2017
een deel van de reis regelen en dit tot grote tevredenheid

 


2014, Amsterdam Research Project van de VU

In 2014 verzorgden wij wederom tot tevredenheid de gehele reis voor de 25 studenten van het Amsterdam Research Project van de VU.

.

Universiteit van Amsterdam

Voor het International Research Project India van de Universiteit van Amsterdam laten we de penningmeester zelf aan het woord:

'Afgelopen maand juli zijn wij met een groep van 18 studenten naar India afgereisd. De reis was van top tot teen verzorgd door Bianca Travel, echt een uitkomst als je met een groep naar India wil gaan. We hebben hier voor een studieproject onderzoek gedaan in verschillende sectoren en waren daarom ook verspreid over het hele land in groepjes van 3. Een hele opgave om deze reis te organiseren dus!

Het eerste weekend hebben we een tour van 3 dagen gemaakt vanuit Delhi naar Jaipur en Agra om de fantastische Taj te bewonderen. Dit was een zeer goede keuze omdat we zo in 3 dagen ontzettend veel gezien hebben en de hele tour was tot in de puntjes geregeld. Vanuit Delhi is iedereen zijn gang gegaan naar verschillende plaatsen, van grote steden zoals Bombay tot plattelandsdorpen. Door de expertise van Bianca Travel hebben wij in elke stad of dorp goed geslapen en gelukkig hoefden we nergens meer naar om te kijken zodat we optimaal aan het onderzoek konden en bovenal ook genieten van de Indiase cultuur die onwijs veel indrukken met zich meebrengt. Het was een onvergetelijke reis die soepel en plezierig is verlopen en dat hebben wij echt aan Bianca Travel te danken gehad!'

Jael Amouyal
International Research Project India
www.irp-maa.nl

irp

In 2010 regelden wij tot tevredenheid voor 27 studenten van BOSS Real Estate & Housing van de TU Delft de studiereis.

 

Boss

 

Universiteit van Groningen

In 2009 mocht Bianca Travel voor 25 studenten van de Universiteit van Groningen de reis verzorgen voor 5 weken onderzoek van het IBR - International Business Research. Ook deze reis was zeer geslaagd en de groep heeft veel opdrachten weten binnen te halen.


TU Delft

In 2008 mochten wij de gehele lustrumreis regelen voor 27 studenten werktuigbouwkunde van het Gezelschap Leeghwater van de TU Delft.Ook voor de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA) verzorgden wij in 2006 de hele reis. Hieronder een foto van de betreffende studentengroep.

FSA

Vrije Universiteit Amsterdam

Voor het SVS Research Project India van de Vrije Universiteit Amsterdam hebben wij de gehele reis tot grote tevredenheid georganiseerd. 

FSA

Bianca Travel. Voor een unieke en onvergetelijke reis India!