Menu

Paleizentour

 

dag 1
Aankomst in Delhi. U wordt opgehaald van het vliegveld en naar uw hotel gebracht, waar u alle vouchers voor uw reis ontvangt.

 

delhi


dag 2
Met uw eigen auto met privéchauffeur of met de snelle ochtendtrein naar Agra. ’s Middags een bezoek aan één der zeven wereldwonderen; de Taj Mahal, een wit marmeren liefdes monument waar zo'n 20.000 arbeiders meer dan 20 jaar aan werkten. Tevens een bezoek aan het Rode Fort.

dag 3
Via de verlaten stad Fatehpur Sikri naar het vogelpark Bharatpur.
Overnachting in Laxmi Villas.

 

Fatehpur sikri


dag 4
Door naar Jaipur en een bezoek aan het Amber Fort. Hier maakt u op de rug van een olifant een steile klim naar het verlaten paleizencomplex (gids en olifantenrit inbegrepen).

 

dag 5
Jaipur en bezienswaardigheden, waaronder het City Palace, Palace of Winds en het ‘observatory’.

 

Mukandgarh Fort

 

dag 6
Vandaag gaat de reis door naar Shekhawati (wordt ook wel de open kunstgalerij van Rajashtan genoemd). Een landelijke prachtige streek met een enorme keus aan paleishotels. 

dag 7
Door naar de woestijnstad Bikaner (190 km), waar het Fort en het Lalgarh Palace bezocht worden. Overnachting in het Gajner Palace.


dag 8
Na een korte rit door Bikaner verder naar Jaisalmer (333 km).

 

narain niwas


dag 9
In de morgen een sightseeing tour door Jaisalmer en tegen de avond een bezoek aan de Sam Dunes voor een onvergetelijke zonsondergang in de woestijn (inclusief korte kamelenrit).

dag 10
Naar Rohet (140 km), waar overnacht wordt in het 16e eeuwse Rohet Garh Palace. ’s Middags een ‘dorpensafari’ om een indruk te krijgen van het landelijke leven van de nomaden. Op de terugweg door dit woestijnlandschap is de kans zeer groot antilopen te zien.

 

meisje


dag 11
Morgenexcursie naar Jodhpur, waar het indrukwekkende Meherangarh fort wordt bezocht. De middag ofwel terug naar de rust aan het zwembad van het Rohet Garh Palace hotel, ofwel het levendige marktplein van Jodhpur bezoeken.

dag 12
Vandaag naar het hooggelegen hillresort Mount  Abu (260 km). Hier vindt u de mooiste Jain tempels, de Dilwara Tempels.

 

koe


dag 13
Door naar Dungarpur (200 km), waar de nacht wordt doorgebracht in het Udai Bilas Palace. Vanuit het zwembad kijk je op de vele vogelsoorten die bij het meer leven.

dag 14
Naar Udaipur (100 km). Dit wordt wel de meest romantische stad van Rajasthan genoemd. Bezoek aan o.a. het City Palace en een boottochtje op het meer.

 

dag 15
Udaipur en bezienswaardigheden.

dag 16
U wordt tijdig opgehaald voor uw vlucht naar Delhi  en uw aansluitende vlucht naar Europa of nog een dagje Delhi en de vele bezienswaardigheden.

Bianca Travel. Voor een unieke en onvergetelijke reis India!

b